VIDEO Nu a uitat-o pe Shakira? Gerard Pique, surprins "în offside": peste 4,5 milioane de oameni au vizionat clipul în timp record

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2022, 17:08
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2022, 17:16

La începutul lunii iunie, Shakira și Gerard Pique au anunțat că nu mai formează un cuplu după 12 ani de relație. 

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", a fost mesajul din comunicatul transmis de cei doi, citat de Mundo Deportivo.

Pique, surprins "în offside" de fani

După o sesiune de antrenament, mijlocașul central al catalanilor a fost surprins la semafor, în timp ce aștepta să treacă, ascultând cea mai recentă melodie lansată de Shakira, "Inevitable". 

"Ce melodie!" a strigat userul care a surprins secvența și care a încărcat filmulețul pe TikTok, unde a fost vizualizat de peste 4,5 milioane de oameni într-un timp record. 

De ce s-ar fi despărțit Gerard Pique și Shakira

Recent, jurnalista Laura Fa, de la El Periodico, a dezvăluit în cadrul podcast-ului său că motivul separării celor doi este legat de infidelitatea jucătorului Barcelonei. 

"Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie", anunța Laura Fa la momentul respectiv, citată de cotidianul AS. 

Cântăreața și jucătorul de fotbal s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din 2010, „Waka, Waka”. Cei doi au împreună doi băieți și, deși nu s-au căsătorit, au format unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!