FOTO Se prezintă ca un cuplu, fără ascunzișuri! Rețelele de socializare "au explodat": cum au fost surprinși Gerard Pique și noua iubită

Gerard Pique Clara Chia Shakira Shakira Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2022, 22:31
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2022, 22:50

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au decis să pună punct relației pe care au început-o în urmă cu 12 ani. 

Cântăreața a anunțat oficial despărțirea la începutul lunii iunie, după ce presa internațională a dezvăluit că l-ar fi prins pe Gerard Pique cu o altă femeie. De atunci, au apărut diferite zvonuri legate de relația lor, conform cărora fotbalistul s-ar fi mutat singur de ceva timp, iar cuplul se dezbinase de câteva luni bune. 

În ultimele zile, Gerard Pique și noua lui parteneră (23 de ani) nu se mai ascund. După ce au fost fotografiați la un concert, cei doi au fost prezenți și la nunta unui prieten al fotbalistului, imaginile suprinse la eveniment fiind publicate pe rețelele de socializare.

Cine este noua iubită a lui Gerard Pique

Clara Chia Marti este studentă de 23 de ani la PR și ar fi cea cu care se iubește cu fotbalistul de la FC Barcelona. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos, în cadrul cărora tânăra cu 12 ani mai tânără ar fi lucrat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!