Se cer 12 ani de închisoare pentru un fost jucător de la FC Barcelona!

fc barcelona Dani Alves inchisoare Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 18:46
Data actualizarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 18:50
Dani Alves (40 de ani) a rămas fără club din ianuarie 2023.

În vară, Marca scria că fostul jucător de la FC Barcelona a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală, după ce a fost acuzat de viol de către o tânără în urma unui eveniment petrecut la o discotecă din Barcelona în dimineața zilei de 31 decembrie 2022.

  • David Alves e închis încă de pe 20 ianuarie 2023

Se cer 12 ani de închisoare pentru un fost jucător de la FC Barcelona!

Conform MundoDeportivo, Ester Garcia, avocata victimei, a formalizat o cerere prin care cere 12 ani de închisoare pentru Dani Alves, dar și 150 de mii de euro pentru daune și vătămări.

"În ciuda discuțiilor anterioare pentru a ajunge la un acord pentru a evita procesul, se pare că părțile par să fie înstrăinătate în acest moment. Tribunalul din Barcelona a rezervat două săptămâni din februarie pentru un eventual proces dacă nu se ajunge la un acord. Victima, prin avocatul său, a indicat că rănile și prejudiciile cauzate de o agresiune sexuală sunt 'ireparabile'", au mai scris cei de la MundoDeportivo.

De-a lungul carierei sale fotbalistice, Dani Alves a fost legitimat la echipe precum EC Bahia, Sevilla, FC Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Sao Paulo și UNAM Pumas.

Cifrele lui Dani Alves

Cele mai multe apariții le-a bifat în perioada petrecută la catalani, 408, moment în care a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 22 de ori și să ofere nu mai puțin de 105 pase decisive, în aproape 35 de mii de minute petrecute în echipamentul clubului.

  • Sevilla FC: 246 meciuri, 16 goluri, 30 assist-uri
  • Sao Paulo: 95 meciuri, 9 goluri, 14 assist-uri
  • PSG: 73 meciuri, 8 goluri, 17 assist-uri
  • Juventus: 33 meciuri, 6 goluri, 7 assist-uri
  • UNAM Pumas: 13 meciuri, 0 goluri, 5 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!