"Reușita" lui Clara Chia pe care Shakira nu a reușit-o în 12 ani de relație. Ce a făcut noua iubită a lui Gerard Pique

Clara Chia Marti Clara Chia Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 August 2022, 18:30
Data actualizarii: Sambata 27 August 2022, 18:49

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au decis să pună punct relației pe care au început-o în urmă cu 12 ani. 

Cântăreața a anunțat oficial despărțirea la începutul lunii iunie, după ce presa internațională a dezvăluit că l-ar fi prins pe Gerard Pique cu o altă femeie. 

În ultimele zile, Gerard Pique și noua lui parteneră (23 de ani) nu se mai ascund. După ce au fost fotografiați la un concert, cei doi au fost prezenți și la nunta unui prieten al fotbalistului, imaginile suprinse la eveniment fiind publicate pe rețelele de socializare.

Presa din Spania anunță că Clara Chia a reușit "o performanță" interesantă în doar câteva săptămâni, ceea ce Shakira nu a putut în 12 ani de relație.

"Tânăra deja se înțelege foarte bine cu prietenii lui Gerard. Personalitatea plăcută a Clarei a jucat un rol esențial în crearea unei atmosfere frumoase. Shakira nu i-a plăcut pe amicii fotbalistului, era poreclită 'Patroana'. Nu s-a împrietenit cu familiile celorlalți fotbaliști", citează Telecino, citat de Marca.

Cine este noua iubită a lui Gerard Pique

Clara Chia Marti este studentă de 23 de ani la PR și ar fi cea cu care se iubește cu fotbalistul de la FC Barcelona. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos, în cadrul cărora tânăra cu 12 ani mai tânără ar fi lucrat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!