Jucătoarea de fotbal Megan Rapinoe vrea să îl dea judecată pe cel mai bine plătit actor din lume! Care e motivul

Dwayne The Rock Johnson Megan Rapinoe Stiri Jucătoarea de fotbal Megan Rapinoe vrea să îl dea judecată pe cel mai bine plătit actor din lume! Care e motivul
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 08:34
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 09:02

Dwayne „The Rock” Johnson a fost amenințat cu acțiuni legale de către jucătoarea de fotbal, Megan Rapinoe, după ce a găsit presupuse asemănări între brandul TogetherXR și noul logo XFL.

Fotbalista americană în vârstă de 36 de ani consideră că noul branding al XFL, liga de fotbal pe care american pe care Johnson a cumpărat-o recent de la președintele WWE, Vince McMahon, este foarte asemănător cu logo-ul de TogetherXR.

TogetherXR este o compania lui Rapinoe și soția ei, Sue Bird, alături de colega sa de la naționala americii, Alex Morgan, snowboarderul Chloe Kim și înotătoarea Simone Manuel, creată pentru a-i ajuta pe tineri să conteste rolurile convenționale ale femeilor în societate.

Mai multe de persoane de pe rețelele de socializare au semnalat asemănările dintre cele două branduri, inclusiv jucătoarea de la Lyon, Megan Rapinoe, care a postat următoarele: „Acest lucru este ciudat. Singurul lucru pe care The Rock și XFL trebuie să îl pregătească este răspunsul în instanță pentru noua identitate a brandului.”

„Logo-ul seamănă izbitor”

TogethXR a lansat de atunci o declarație în care acuză noul brand și logo-ul XFL în care susține că acesta are „asemănări izbitoare” cu ale brandului lor.

„TogethXR și co-fondatorii săi au muncit enorm pentru a construi o platformă care să ajute femeile în sport și cultură. „Am fost descurajați să vedem anunțul noului brand și logo al XFL, care are asemănări izbitoare cu ale noastre. Este datoria noastră să împletim reprezentarea și egalitatea în tot ceea ce facem, motiv pentru care am emis o notificare legală celor de la XFL.” au declarat aceștia.

Dwayne „The Rock” Johnson sau XFL nu au comentat încă acuzațiile pe care le-au primit din partea celor de la TogethXR.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!