Războiul face victime și în Rusia! Tragedie pentru sponsorii Champions League! Corpul directorului a fost găsit pe stradă

Champions League gAZPROM Rusia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 10:23
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 10:25

Războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina are repercusiuni pe toată planeta, inclusiv în Rusia. 

Marile branduri rusești au de suferit în urma războiului început de Vladimir Putin. Este și situația celor de la Gazprom, cea mai mare companie de gaz natural din lume listată public, care sunt și sponsorii UEFA Champions League. 

Cei de la Schalke, sponsorizați de Gazprom, au decis să scoată logo-ul de pe tricourile echipei, în timp ce UEFA ia în calcul renunțarea la parteneriat, ambele după ce Rusia a invadat Ucraina. 

Tragedie pentru sponsorii Champions League! Directorul s-ar fi sinucis

Cei de la Gazprom au primit o nouă lovitură, asta după ce corpul directorului general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom pentru securitatea corporativă, Alexander Tyulakov, a fost găsit fără suflare în satul Leninsky, informează publicația rusă 47news.ru

În apropierea cadavrului se afla un bilet, după cum au informat autoritățile surse pentru sursa citată. Soția sa a fost cea care a găsit corpul lui Tyulakov și a informat autoritățile. Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom s-ar fi sinucis. 

Divizia în care lucra Tyulakov îndeplinea funcțiile de trezorerie ale întregului monopol Gazprom. Înainte de funcția pe care o avaea din martie 2014, Tyulakov a lucrat ca director general adjunct în Securitate Corporativă și Resurse Umane la Gazprom Transgaz Sankt Petersburg, filială ce aparține de Gazprom și se ocupă cu exportul și transportul de combustibil către nouă regiuni din Rusia. 

Incidentul se petrece la o lună după ce un șef al serviciului de transport al Gazprom Invest, Leonid Shulman, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit mort pe o stradă din același sat. Sursa citată informează că mulți dintre managerii de top Gazprom locuiesc în satul Leninsky.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!