BREAKING NEWS | Polonia refuză să joace barajul pentru Campionatul Mondial cu Rusia + Mesajul lui Lewandowski

Robert Lewandoski Polonia CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 11:57
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 12:05

Președintele federației din Polonia anunță că naționala țării sale este pregătită să nu dispute meciurile cu Rusia de la Campionatul Mondial.

Polonia ar trebui să întâlnească Rusia, luna viitoare, în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

„Gata cu vorbele. E timpul să trecem la fapte. Din cauza escaladării conflictului din Ucraina, națaionala Poloniei intenționează să nu dispute meciurile împotriva Rusiei. Aceasta este singur decizie corectă. 

Suntem în discuții cu federațiile din Suedia și Cehia pentru a prezenta o poziție comună la FIFA”, a spus președintele FPF.

Robert Lewandowski, cel mai mare fotbalist polonez din istorie, laudă inițiativa federației din țara sa.

„Decizia corectă! Nu îmi pot imagina să joc un meci împotriva Rusiei în situația în care agresiunea armată în Ucraina continuă. Fotbaliștii și suporterii ruși nu sunt vinovați pentru asta, însă nu  putem sta cu mâinile în sân”, a spus Robert Lewandowski pe Twitter.

Programul play-off-urilor pentru CM 2022

Semifinalele se vor disputa pe 24 martie 2022, iar finalele vor avea loc pe 29 martie. Orele de start vor fi anunţate după tragerea la sorţi.

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial din 2022 va avea loc în aprilie 2022, iar turneul final se va desfăşura între 21 noiembrie şi 18 decembrie 2022.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!