Putin vrea să-i elimine pe frații Klitschko cu orice preț! Președintele Rusiei ar fi apelat la mercenari 

Wladimir Klitschko Rusia Ucraina Vitali Klitschko Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 22:49
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 22:59

Președintele Ucrainei recurge la metode extreme. 

Săptămâna trecută, decizia lui Vladimir Putin (69 ani) de a ataca Ucraina a debusolat întreaga lume. Acțiunile președintelui Rusiei nu au fost condamnate doar de liderii celorlalte națiuni, inclusivi sportivii s-au revoltat după ce Putin a ordonat ca Kievul să fie bombardat. 

Primarul Kievului, Vitali Klitschko (50 ani) a luat arma în mână și a decis să oprească invazia Rusiei. Legendarul boxer este susținut de fratele său, Wladimir Klitschko (45 ani), care i-a fost alături în ultimele zile. 

400 de mercenari au ajuns în Ucraina

Văzând că invazia Ucrainei nu avansează cum și-ar fi propus, The Times susține că peste 400 de mercenari au primit ordin de la Kremlin să-l asasineze pe președintele Volodymyr Zelenskyy (44 ani). Doar că, pe lista neagră a lui Vladimir Putin se află și foștii campioni la categoria grea la box, Vitali și Wladimir Klitschko, care-i îngreunează planul cu notorietatea și devotamentul lor. 

În toată această perioadă tulbere, frații Klitschko au făcut apel la NATO să intervină pentru a le proteja patria, dar și la Vladimir Putin, pentru a opri bombardamentele împotriva Ucrainei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!