Aflat în mijlocul războiului din Ucraina, Wladimir Klitschko face un anunț neașpteptat: "E o chestiune care mă motivează în fiecare zi"

Wladimir Klitschko Box revenire Wladimir Klitschko Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 19:40
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 19:52

Frații Klitschko sunt doua dintre personajele cele mai vizibile din Ucraina, de când Rusia a atacat țara. 

În cea de-a 61 zi de război, Wladimir Klitschko (46 de ani) a anunțat că se gândește la revenirea în ring pentru a depăși recordul deținut de George Foreman, care a câștigat centurile mondiale WBA și IBF la 45 de ani. 

"Dacă voi fi într-o formă bună, cine ştie, poate am să-l întrec pe Foreman. Este o chestiune care mă motivează în fiecare zi, mă face să dau totul la antrenamente. Nu vreau să câştig un meci ci să dobor un record", a spus Klitschko.

Wladimir Klitschko s-a retras în aprilie 2017, după ce a fost învins de britanicul Anthony Joshua. Ucraineanul a cucerit primele centuri IBF ŞI IBO în 2006, iar apoi a deţinut titlurile WBA, IBF, WBO şi IBO până în 2015, când a fost învins neaşteptat de britanicul Tyson Fury. El s-a retras cu 64 victorii şi 5 înfrângeri în palmares.

Mesajul transmis înaintea meciului Tyson Fury - Dillian Whyte

În înaltul tribunei, pe ecranul uriaș, un mesaj video avea să crească pulsul celor 90.000 de spectatori. Fostul campion mondial al greilor, Wladimir Klitscko, și-a făcut apariția vorbind într-un clip de două minute despre iubirea sa pentru nobila artă și pedalând pe ideea de pace în lume. 

"Bună seara! Sunt Wladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți... Suntem mai puternici acum știind că avem ajutorul vostru și ne susțineți! Pentru bine mamelor noastre, taților noștri, nu vă opriți să ne susțineți", a spus fostul campion mondial la box.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!