Putin are și susținători! Cel învins de Klitschko în ring transmite un mesaj halucinant: „Voi lupta împotriva nazismului!”

Vladimir Klitschko Alexander Povetkin Ucraina Vitali Klitschko Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:48
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 21:11

Wladimir Klitschko își poate întâlni un redutabil adversar pe front. 

În 2013, în Rusia a avut loc un meci de box istoric, care a adunat în fața televizoarelor 23 de milioane de ruși, mai mulți decât cei care au vizionat desfășurările din Ziua Națională. Evenimentul a avut ca protagoniști doi campioni olimpici la categoria grea, ambii neînvinși în ring, până în acel moment.

Wladimir Klitschko (45 ani) boxa pentru prima și singura dată pe pământ rusesc și își punea centura în joc în fața lui Alexander Povetkin (42 ani) chiar pe Stadionul Olimpic din Moscova. 

În cele din urmă, după 12 runde, boxerul ucrainean a fost acreditat victorios de către arbitri, iar la finalul luptei a mărturisit că l-a iertat pe Povetkin de un KO datorită numeroșilor ruși care-l susținea din tribunele arenei. 

Cei doi boxeri se află în tabere diferite și la 9 ani distanță. Wladimir Klitschko (45 ani) a rămas în Ucraina să lupte alături de fratele său, care este primarul Kievului, pentru a oprit invazia Rusiei, în timp ce Alexander Povetkin și-a declarat susținea pentru demersul lui Vladimir Putin în combaterea „nazismului”. 

„'Există putere în adevăr'.Această celebră frază rostită de Serghei Bodrov reflectă esența a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Am luptat pentru adevăr în toți acești ani, în timp ce slavii au fost exterminați în Donbass. De aceea, iau decizia de a apăra oamenii de rând, de a lupta împotriva nazismului , a paraziților indiferent cine ar fi ei. Fiecare război are un sfârșit. Sper că și asta se va termina în următoarele zile”, a scris Alexander Povetkin pe contul oficial de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!