Pe asta nu a făcut-o nici cu Shakira! Pique, gata să facă pasul cel mare alături de Clara Chia?! Cum a fost surprins în Barcelona 

Gerard Pique Clara Chia Marti Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 14:35
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 14:35

Gerard Pique și Shakira și-au anunțat despărțirea oficială în urmă cu un an, iar de atunci cei doi au fost într-un continuu scandal. 

Shakira a fost cea care a comunicat oficial despărțirea după ce apăruseră zvonuri conform cărora ar fi fost înșelată de Gerard Pique. La câteva luni, fostul fotbalist a apărut în prezența noii sale iubite, Clara Chia, care este mult mai tânără decât el. 

Cântăreața l-a atacat pe fostul partener prin mai multe piese lansate și nu i-a iertat nici noua iubită. Relația lui Gerard Pique pare însă a fi una serioasă, el și Clara fiind de multe ori surprinși împreună în spațiul public, el postând și două fotografii alături de ea. 

Gerard Pique, gata să se însoare cu Clara Chia?

Cotidianul catalan sport.es scrie că Vanitantis informează că vinerea trecută Pique și Clara Chia au fost surprinși într-un magazin faimos de bijuterii din Barcelona. Acolo ar fi avut loc o conversație cu una dintre reprezentantele magazinului și de acolo au apărut zvonurile unei posibile căsătorii. 

După ce s-au uitat la standul cu ceasuri de lux de la firma Audemars Piguet, una dintre angajate i-a întrebat despre un inel pe care l-ar fi cumpărat în urmă cu ceva timp, moment în care fostul fotbalist ar fi răspuns: „Îl aranjează acum”, după cum au auzit persoanele prezente în magazin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!