Scandal neașteptat la Miami! Presa din Spania anunță că: "Poliția a intervenit pentru a opri bătaia dintre Pique și fratele Shakirei"

Shakira Gerard Pique Tonino Mebarak Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Mai 2023, 10:53
Data actualizarii: Joi 04 Mai 2023, 11:04

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în urmă cu aproape un an, iar de atunci s-a pornit un duel la distanță între cei doi. 

Cei doi formau un cuplu din 2010 și au împreună doi băieți, însă au decis să se separe, după ce au apărut zvonuri ale infidelității fotbalistului. Relația lor s-ar fi degradat în ultimul timp, Pique locuind într-un apartament separat cu multe luni înainte de anunțul oficial al despărțirii. 

La câteva luni de la separare, Gerard Pique a fost surprins în prezența noii sale iubite, Clara Chia, o tânără studentă. 

Gerard Pique, vizită în Miami pentru a-și vedea copiii
 

Gerard Pique s-a deplasat la Miami pentru a petrece timp cu băieţii săi, Sasha şi Milan. Însă vizita lui a fost mai scurtă decât spera și a fost marcată de un incident violent. 

Mundo Deportivo anunță că fotbalistul iberic ar fi avut o altercație cu fratele cântăreței. 

"Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația", a declarat jurnalista Veronica Bastos, citată de Mundo Deportivo.

Înțelegerea dintre Shakira și Pique în privința custodiei copiilor
 

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fostul fotbalist Gerard Pique s-au înţeles în privinţa timpului pe care băieţii lor, Milan şi Sasha, îi vor petrece cu fiecare în parte, informează El Mundo Deportivo.

Columbianca de 46 de ani s-a mutat la Miami, alături de băieţi, iar Pique va putea vizita copiii timp de zece zile în fiecare lună.

De asemenea, Pique va putea sta cu copiii la fiecare sărbătoare, adică de Ziua Recunoştinţei, de Crăciun şi de Paşte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!