Clara Chia i-a pus porecle Shakirei după ce cântăreața a numit-o „mironosiță”! Cum îi spune iubita lui Gerard Pique 

Clara Chia Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 17:58
Data actualizarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 18:00

Gerard Pique și Shakira și-au anunțat despărțirea în urmă cu aproape un an, după ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora fostul fotbalist ar fi înșelat-o. 

Fostul fundaș a apărut alături de noua iubită la câteva luni de la despărțire. Pique se iubește cu Clara Chia, o tânără studentă despre care presa internațională informează că ar lucra în compania pe care acesta o deține, Kosmos. După despărțire, Shakira a început să lanseze piese în care își atacă fostul partener. 

Cea mai dură piesă a fost colbaorarea cu rapper-ul Bizarrap, piesă în care îi atacă atât pe fostul fundaș al Barcei, dar și pe Clara Chia, folosindu-se de numele celor doi. Piesa a devenit rapid virală, iar tot de atunci s-a aflat și porecla pe care artista i-a pus-o iubitei lui Pique. Shakira și anturajul său au numit-o „mironosiță” pe tânăra de 23 de ani, care nu a rămas fără replică. 

Cum o numește Clara Chia pe Shakira 

Jurnalistul Roberto Antolin en Radio Mitre a dezvăluit că tânăra a trecut prin momente grele din cauza mesajelor negative primite. 

„Toată lumea s-a centrat pe Shakira, dar Clara are 23 de ani și deodată apare totul, dacă e un vinovat ăla e Pique, ea e a treia parte din această dispută”, a declarat acesta citat de sport.es

Sursa citată scrie că la rândul ei, Clara Chia i-a pus diferite porecle Shakirei pe care le folosește când vorbește cu prietenelei ei, precum „bătrână”, „vrăjitoare” sau „menopauzica”.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!