VIDEO „Îți dau bani din Monopoly!” Gerard Pique râde de situația financiară a Barcelonei! Răspuns viral când a fost întrebat cât îi datorează clubul 

Gerard Pique Barcelona Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Mai 2023, 10:48
Data actualizarii: Luni 08 Mai 2023, 10:50

Gerard Pique (36 ani) și-a anunțat retragerea din fotbal în luna noiembrie a anului trecut, luând prin surprindere lumea fotbalului. 

Fundașul a pus capăt carierei profesioniste după aproape 20 de ani petrecuți la cel mai înalt nivel. Gerard Pique a surprins când și-a anunțat retragerea, însă decizia sa a ajutat extrem de mult clubul din punct de vedere economic pentru a a mai elibera din masa salarială, în contextul problemelor financiare cu care Barcelona se confruntă de câțiva ani. 

Ulterior, Pique s-a focusat pe afacerile sale și și-a deschis o ligă de minifotbal numită Kings League, care a avut mare succes și a cărei Final 4 s-a disputat pe un Camp Nou plin. Acum, fostul fundaș se pregătește să lanseze și Queens League, adresată femeilor. 

Gerard Pique râde de situația Barcelonei 

Invitat pe canalul de Twitch al lui Ibai Llanos, un influencer extrem de celebru din Spania, care are și echipă în liga lui Pique, cei doi având afaceri împreună, Gerard Pique a vorbit despre situația grupări catalane, glumind pe subiect. 

Ibai Llanos: Câți bani îți datorează Barcelona?
Gerard Pique: Nimic. Am plecat și am renunțat la ei.
Ibai Llanos: La dracu! Păi și dacă îi ceri, Barca ți-i returnează?
Gerard Pique: Du-te tu și cere!
Ibai Llanos: Dacă ceri nu ți-i dau?
Gerard Pique: Cred că ți-i dau în bani din Monopoly.
Ibai Llanos: Îți dau strada Bermudez din Monopoly. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!