Ofertă 'nesimțită' primită de cea mai sexy fotbalistă pentru o noapte de amor! Cu cât o plătea o celebritate 

Alisha Lehmann Aston Villa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Octombrie 2023, 12:20
Data actualizarii: Sambata 21 Octombrie 2023, 12:48

Alisha Lehmann (24 ani) este fotbalistă la Aston Villa și a fost supranumită drept „cea mai sexy jucătoare din lume”

Jucătoarea elvețiană desemnată drept „cea mai sexy fotbalistă din lume” este una dintre cele mai bine cotate din Women's Super League. De-a lungul timpului, Alisha a declarat în mod deschis că este bisexuală, astfel că a fost în relație cu colega de la națională, Ramona Bachamann, iar după despărțire a format un cuplu până de curând cu Douglas Luiz, fotbalist la Aston Villa. 

Alisha este singură de ceva timp, iar recent a dezvăluit ce propunere ireală a primit din partea unei persoane faimoase din America. 

Alisha Lehmann, ofertă pentru o noapte de sex 

Tânăra a dezvăluit, în cadrul unui podcast la care a fost invitată, că în perioada în care se afla în Statele Unite ale Americii a primit o ofertă de la o celebritate pentru a petrece o noapte cu el. Alisha a spus și ce sumă de bani i se oferea. 

„Eram în Miami, în locul meu favorit și m-am întâlnit cu niște prieteni la club. Am primit un mesaj pe telefon, la care nu am răspuns, însă aceeași persoană i-a trimis mesaj bodyguard-ului care avea grijă de mine. Mesajele au fost de la o persoană extrem de cunoscută. Ne-am mai intersectat înainte la un eveniment. 

Mesajul spunea: 'O voi plăti pe Alisha 100.000 de franci elvețieni (n.r. aproximativ 104.000 de euro) pentru a petrece o noapte cu ea'. Răspunsul meu a fost: 'Nu se poate! Doar 100.000?'”, a dezvăluit aceasta citată de The Sun

Ulterior jucătoarea a spus că bodyguard-ul său a mai primit apoi mesaje de la agentul persoanei faimoase, cerându-i fetei să accepte oferta: „Nebunia e că încă am mesajele în telefon. E stupid puțin. Nu pot dezvălui numele, dar este extrem de cunoscut la nivel internațional”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!