GALERIE FOTO Fanii au sărit pe cea mai sexy fotbalistă după ce au văzut-o cum a apărut la meci: „Nu ești la petrecere!”

Alisha Lehmann Aston Villa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 13:00
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 13:02

Alisha Lehmann (24 ani) a fost supranumită „cea mai sexy fotbalistă din lume”. 

Jucătoarea lui Aston Villa, care evoluează și pentru naționala Elveției, întoarce privirile cu fiecare apariție, atât pe terenul de fotbal cât și în afara lui. Alisha a format un cuplu, până recent, cu Douglas Luiz, jucătorul lui Aston Villa. 

Aspectul său i-a adus diferite contracte de colaborare, iar nu de puține ori tânăra s-a remarcat prin aparițiile sexy pe care nu s-a sfiit să le afișeze și în mediul online. Recent, Alisha a realizat o ședință foto extrem de sexy pentru un calendar valabil pe anul 2024. 

Fanii s-au luat de aparițiile din meci ale Alishei Lehmann 

Deși este extrem de apreciată, iar fotografiile sale primesc comentarii care sunt pozitive în mare parte, Alisha are parte și de critici. La ultimele poze postate, în care apărea pe terenul de joc, dintr-un meci de ale echipei feminine a lui Aston Villa, fanii s-au luat de machiajul excesiv al jucătoarei și au „taxat-o” în comentarii. 

„Ăla e un machiaj cam serios pentru un meci”, „Unghii, machaj și gene false pentru un meci de fotbal?”, „E fotbal, nu petrecere”, „Joacă machiată?!”, sunt câteva dintre comentariile primite. 

Fotografiile au strâns însă peste 1.2 milioane de aprecieri și aproape 4 mii de comentarii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!