Napoli a fost iertata de blat! Ultimul scandal cu aranjamente din Italia ii lasa nepedepsiti pe Cavani & Co.! Ce s-a intamplat:

Napoli Edinson Cavani Lazio Roma Sampdoria Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Ianuarie 2013, 09:18
Data actualizarii: Vineri 18 Ianuarie 2013, 09:54

►Stelistii isi iau notite pentru Europa League | Duminica, 15.30: Ajax - Feyenoord, IN DIRECT la Sport.ro si pe voyo.ro | Vineri, 21.00: PSV - Zwolle

Napoli a fost iertata de Comisiile de Disciplina din Italia, in cazul scandalului de blatuire a unui meci din Serie A. Napoletanii au fost acuzati in au 'trantit' meciul cu Sampdoria, din mai 2010. Atunci, portarul Gianello a recunoscut ca i s-a propus sa faca blat, si-a anuntat colegii, insa ei au refuzat. Totusi, Sampdoria a castigat atunci cu 1-0.

Asa ca italienii au decis in decembrie 2012 depunctarea lui Napoli cu 2 puncte si sa-i suspende pe jucatorii Paolo Cannavaro si Grava Gianluca timp de sase luni. Chiar daca nu au fost gasiti vinovati direct, cei doi sunt acuzati de tainuire.

Acum, Napoli si-a primit punctele inapoi, ramane de vazut daca si cei 70.000 de euro, amenda pe care a primit-o cand s-a luat decizia sanctionarii pentru blat. Cu cele doua puncte recuperate, Cavani & Co. se afla pe locul doi in clasament, la egalitate cu Lazio si la trei lungimi distanta de lider.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!