GALERIE FOTO Lionel Messi, într-o ipostază cum rar s-a mai lăsat fotografiat. Georgina Rodriguez, printre cei care au apreciat pozele

Lionel Messi Antonella Roccuzzo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 20:06
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 20:36

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo încep să se bucure de viața la Paris, după transferul argentinianului la PSG. 

Starul argentinian i-a organizat o surpriză soției sale, iar cei doi au avut parte de o cină romantică, lângă Turnul Eiffel.

Momentul a fost imortalizat, iar Antonella a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, alături de un mesaj sugestiv: ”Te iubesc atât de mult, dragostea mea!”.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată, cu crăpătură pe picior, argentinianca de 33 de ani a impresionat și de această dată cu apariția sa sexy.

Imaginile au strâns aproape trei milioane de aprecieri și mii de comentarii, printre cei care au postat mesaje aflându-se și partenera lui Cristiano Ronaldo, Giorgina Rodriguez.

Lionel Messi, elogiu pentru familia sa
 

În vară, după ce a fost anunțată mutarea la PSG, ionel Messi a explicat că un rol decisiv pentru această mutare l-a avut familia lui, dar mai ales soția sa, cea care îi este alături din 2008. 

"Este prima experiență la un alt club decât FC Barcelona. Au fost momente frumoase pentru mine, pentru familia mea, pentru copii. După acest șoc suntem fericiți din nou și dornici să mergem înainte. Au fost câteva zile dificile, să mă antrenez singur, în această situație, a fost ciudat și neplăcut. 

Au trecut prin puțin din toate. A fost complicat pentru toți. Antonella este alături de mine oriunde merg. Chiar dacă a fost tristă la început, m-a ajutat și mi-a spus spus că este pregătită pentru orice. Copiii s-au gândit la Turnul Eiffel, la Disneyland. A fost dificil mai ales pentru Thiago, care a înțeles cel mai bine situația. Nu avem nimic stabilit încă, dar căutăm variante pentru studiile copiilor, un loc unde să ne stabilim.", a declarat Lionel Messi, într-un interviu pentru ESPN. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!