FOTO Antonela Roccuzzo, întâlnire cu prietenele de la Barcelona. Soția lui Messi a organizat o petrecere pentru băieți

Antonela Roccuzzo Barcelona Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 12:10
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 12:23

Lionel Messi și familia s-au întors pentru câteva zile la Barcelona, la sfârșitul săptămânii. 

Neconvocat pentru meciul cu Brest, starul argentinian a profitat de această pauză pentru a merge cu copiii în Barcelona, unde s-au revăzut cu cei doi căței, dar și cu o parte dintre prieteni. 

Antonela Roccuzzo a postat câteva imagini pe contul de Instagram, în care apar atât patrupedele familiei, Hulk și Abu, care urmează să ajungă la Paris când aceștia se vor muta în propria locuință, dar și cei trei băieți la piscină, înconjurați de prieteni. 

Printre cei aflați la reuniunea organizată de soția lui Messi s-au aflat atât Elena Galera, soția lui Sergio Busquets, alături de copii, dar și partenera lui Luis Suarez. 

În America după PSG? 
 

Potrivit presei internaționale, pe parcursul vizitei din America, Lionel Messi ar fi avut o discuție cu David Beckham despre o posibilă mutare spre finalul carierei la Inter Miami, echipa patronată de fostul jucător englez. 

Speculațiile au fost întărite și de faptul că argentinianul a achiziționat un apartament luxos în Miami, evaluat la șapte milioane de dolari. 

"Sunt optimist că Messi la juca la Inter Miami, deoarece cred că se va completa ambiția ca cei mai buni jucători din generație să joace la Miami", a declarat Jorge Mas, unul dintre acționari, pentru Miami Herald.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!