Antonela Roccuzzo, apariție incendiară în cea mai sexy pereche de pantaloni scurți. Cum a fost pozată alături de Messi 

Antonela Roccuzzo Lionel Messi Stiri Antonela Roccuzzo, apariție incendiară în cea mai sexy pereche de pantaloni scurți. Cum a fost pozată alături de Messi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:41
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:49

Lionel Messi și familia sa se află în Miami, destinație aleasă pentru vacanță după perioada încărcată a fotbalistului.

Argentinianul se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi și, potrivit presei de peste Ocean, a profitat de vizita în Miami pentru a se vaccina împotriva coronavirusului.

Lionel și Antonela au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-o farmacie, cu plasturi de brațe. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au aflat în centrul atenției pe toată durata vizitei.

  • Antonela Roccuzzo, apariție incendiară în cea mai sexy pereche de pantaloni scurți. Cum a fost pozată alături de Messi

Starul argentinian a petrecut o vacanță de vis în Miami alături de Antonela și cei trei băieți, Ciro, Mateo și Theo, dovadă fiind și fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Este de așteptat că în zilele următoare, Lionel Messi să se întoarcă la Barcelona pentru a oficializa prelungirea contractului cu catalanii. Potrivit presei iberice, fotbalistul ar fi ajuns la o înțelegere cu aceștia pentru încă cinci ani, cu un salariu micșorat cu 50%.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Getty Images/Instagram 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!