GALERIE FOTO Leo Messi și Antonela Roccuzzo, apariție încântătoare la o gală: "Regele și Regina". Accesoriul de milioane purtat de argentiniancă 

Lionel Messi Antonela Roccuzzo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 17:02
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 17:23

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo au participat la o gală caritabilă organizată de colegul fotbalistului de la PSG, Presnel Kimpembe.

La eveniment au fost prezenți mai mulți jucători de la campioana Franței, inclusiv Kylian Mbappe și Archaf Hakimi, cei doi fiind surprinși în timp ce se uitau la meciul lui Real Madrid, din Cupa Spaniei. 

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo au impresionat cu apariția lor, frumoasa argentiniancă optând pentru o rochie mulată, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. La outfitul ales, Antonela a ales o brățară de aur, de la Tiffany And Co, în valoare de peste 16.000 de euro. 

O poveste de dragoste ca-n filme
 

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!