Klitschko, în dialog cu rușii! Ce i-au transmis legat de războiul declanșat de Putin și de ce nu intervin

Vitali Klitschko Război în Ucraina Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 15:28
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 15:37

Vitali Klitschko (50 de ani), primarul Kievului, a reușit să stea de vorbă cu mai mulți sportivi ruși pe care îi cunoaște.

Fostul boxer a dezvăluit că acestora le este frică să vorbească liber despre „misiunea specială” din Ucraina, așa cum numește Putin invazia rusă în țara vecină.

Vladimir Putin a promulgat de curând o lege prin care toți cei care critică acțiunea armată a Rusiei în Ucraina pot primi până la 15 ani de închisoare.

Vitali Klitschko: „Rușii sunt prea speriați!”

„Sincer să fiu, am vorbit cu sportivi ruși, nu le voi da numele, am încercat să le explic, dar ei sunt prea speriați. Vă puteți imagina unde au ajuns oamenii? Le este frică să vorbească despre sentimentele și gândurile lor.

Oamenilor le este frică să spună ceva, iar aceștia sunt oameni care sunt luptători, au titluri mari în sport și așa mai departe. Nu au fost niciodată lași, dar în această direcție le este frică”, a spus Vitali Klitschko, potrivit sport.ua.

Armata rusă a invadat Ucraina în dimineața zilei de 24 februarie 2022, la ordinul lui Vladimir Putin. Din acel moment, țara vecină este supusă sistematic unui atac armat brutal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!