VIDEO "Unul dintre cele mai bune interviuri din toate timpurile". Ce a spus Vitali Klitschko în 12 secunde s-a viralizat în timp record

Vitali Klitschko interviu Vitali Klitschko primar Kiev Razboi ucraina Stiri "Unul dintre cele mai bune interviuri din toate timpurile". Ce a spus Vitali Klitschko în 12 secunde s-a viralizat în timp record
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 14:31
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 14:57

Vitali Klitschko este primarul din Kiev și a decis în momentul invaziei rusești să rămână în capitala Ucrainei, pentru a lupta pentru țara sa. Alături de el se află și fratele său, Vladimir Klitschko.

Cei doi sunt prezențe constante pe rețelele de socializare, acolo unde oferă informații legate de situația din Ucraina. Pe lângă mesajele oferite prin intermediul acestei variante, Vitali Klitschko păstrează o strângă legătură cu jurnaliștii prezenți în Kiev.

În timp ce se plimba prin oraș pentru a vedea care sunt pagubelele după cele mai recente bombardamente din partea rușilor, Vitali Klitschko a avut un răspuns puternic la una dintre întrebările puse de un corespondent străin.

  • Unul dintre cele mai bune interviuri din toate timpurile . Ce a spus Vitali Klitschko în 12 secunde s-a viralizat în timp record

Acesta i-a sugerat fostului boxer că sunt vizate doar ținte militare din Ucraina, moment în care Vitali Klitschko îi arată un bloc lovit și răspunde: "Bullshit! Unde este ținta militară? Această clădire este o țintă militară?".

Reacția primarului a fost apreciată în întreaga lume și s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, unde a fost numit "unul dintre cele mai bune interviuri din toate timpurile".

Vitali Klitschko a fost soldat la Forțele Aeriene Sovietice

Din 1989 în 1991, marele pugilist, actual primar al Kievului, a făcut armata la Uman, una dintre bazele militare ale Forțelor Aeriene Sovietice. Serviciul militar l-a oțelit, l-a disciplinat și avea mereu să-l menționeze în interviurile din perioada în care nobila artă îl transformase într-unul dintre starurile mondiale ale Ucraine

Vitali Klitschko este primarul din Kiev și a decis în momentul invaziei rusești să rămână în capitala Ucrainei, pentru a lupta pentru țara sa. Alături de el se află și fratele său, Vladimir Klitschko. Cei doi au fost prezențe constante pe rețelele de socializare, acolo unde oferă informații legate de situația din Ucraina. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!