VIDEO Frații Klitschko, gesturi puternice pe timp de război! Wladimir a vizitat o maternitate din Kiev, iar Vitali a transmis un nou mesaj de mobilizare

Vitali Klitschko Razboi ucraina Wladimir Klitschko Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 18:12
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 18:30

Armata rusă a invadat Ucraina în zorii zilei de 24 februarie, iar din acel moment țara vecină este atacată constant cu bombe și rachete.

Vitali Klitschko a postat mai multe mesaje puternice prin care solicită oprirea demersului lui Vladimir Putin și își strigă revolta prin toate căile.

În cel mai recent video postat de primarul Kiev-ului pe contul de Instagram, acesta transmite un nou mesaj de mobilizare, fiind implicat activ în apărarea civililor din oraș.

"Kiev-ul continuă să fie puternic și se pregătește pentru noi atacuri. Cu toate probleme de infrastructură, viața din capitală continuă. 

Sunt aici să ajut voluntarii. Munca voastră este foarte importantă. Le cer locuitorilor din Kiev să fie pregătiți, să meargă în locuri sigure, să îi încurajeze pe cei iubiți.

Aveți încredere doar în informațiile oficiale. Dușmanii încearcă să răspândească teama, să provoace panică. Nu renunțați!", a fost mesajul transmis de Vitali Klitschko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Wladimir Klitschko, în vizită la o maternitate din Kiev

Fostul campion mondial la box a anunțat că de la izbucnirea războiului, în capitala Ucrainei s-au născut 82 de bebeluși. 

"Viața merge înainte. În acest spital s-au născut 82 de copii de la începutul războiului. Mulți ucraineni sunt pe drum și se vor mai naște în fiecare zi.

Sunt momente foarte prețioase în viață. Chiar și în vremuri atât de disperate și grele. Atât de emoționant", a spus Vladimir Klitschko, pe Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!