GALERIE FOTO Kira Hagi l-a surprins pe Gică Hagi. "I-am dat o zi să mediteze"

Kira Hagi Gica Hagi Ianis Hagi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 10:39
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 17:02

Managerul liderului Farul a vorbit despre momentul în care copiii săi i-au transmis ce drum vor alege în viață.

Gică Hagi a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu fiica sa, în momentul în care Kira a decis să facă primii pași în actorie. 

Kira Hagi și momentul care l-a avut în prim-plan pe Gică Hagi

Pasionată de artă, Kira Hagi a avut timp o zi să ia decizia finală, așa cum fostul decar al naționalei a dezvăluit. 

  • Kira Hagi, decizie importanta la 24 de ani in cariera ei! Fiica lui Hagi a studiat actoria in SUA. FOTO

"La 16 ani, pentru că pe Ianis nu mai era cazul să-l întreb. Știam deja. Kira mi-a zis ce vrea și apoi i-am dat o zi să se mai gândească. A meditat cu mama ei o zi, pentru că față de mine avea niște temeri. Probabil îi sperii eu pe copii, de-aia a meditat cu maică-sa. A rămas cum a dorit ea și am susținut-o sută la sută din acel moment. I-am spus că e important să facă ce îi place, să facă ce vrea ea, nu ce vreau eu sau mama ei.

Sunt foarte mândru! Asta e, după părerea mea, cea mai mare mulțumire a părinților, să-și vadă copiii muncind. Mai mult decât mândrie și fericire, e liniște. Dormi liniștit noaptea. Eu mi-am învățat copiii să muncească. Când muncești, depinzi doar de tine. Ca părinte ai o problemă dacă îți întrebi copilul, după 18 ani, „ce faci, tati, azi?” și el îți răspunde „Nu știu!” Cum adică să nu știi? Fiecare trebuie să muncească", a declarat Gică Hagi, într-un interviu pentru Fanatik. 

Kira Hagi, despre pictură

Kira Hagi a vorbit recent pentru Sport.ro despre pasiunea ei pentru actorie și pictură. În toamnă, fiica lui Gheorghe Hagi și-a inaugurat a patra expoziție de pictură.

"Actoria și pictura sunt complementare. Pictura a fost o activitate mult mai personală și intimă, pentru mine. Pictezi acasă, cu gândurile tale, cu emoțiile tale. Cred că e un lucru mult mai personal. Nu credeam că se vor naște proiecte atât de frumoase alături de prieteni foarte buni. O admir pe Ioana foarte mult pentru curajul ei și forța ei de a se ridica din momente foarte dificile. 

Ioana pictează și ea, așa ne-am întâlnit. Am vorbit mult despre artă, filosofie... Aceste conversații s-au transformat în această expoziție. Sunt foarte multe ore de muncă aici, dar orele se calculează altfel atunci când scrii și când pictezi. Se poate spune că se pierde noțiunea timpului. Pe de altă parte, ai nevoie de acele 10.000 de ore ca să aprofundezi domeniul. Familiile noastre au fost întotdeauna alături de noi și ne încurajează. Sper ca lumea să viziteze această expoziție", a declarat Kira Hagi pentru Sport.ro. 

  • "Ea e mândră de numele ei, Gică Hagi a fost un model pentru ea. Eu sunt foarte apropiat și de Ianis Hagi, vorbesc de câteva ori pe săptămână la telefon cu el, uneori îmi mai cere sfaturi. Are o forță mentală remarcabilă. Kira are o minte sclipitoare și va reuși în acest domeniu. Este sclipitoare ca tatăl său" Ilie Dumitrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!