Gică Hagi, lăudat de un fost antrenor de la FCSB și jucător important al Farului

Gica Hagi Dinu Todoran Farul Constanta Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 09:20
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 09:35

Fostul decar al naționalei României, acum patron și manager la Farul, a reușit să încheie 2022 pe primul loc cu gruparea de pe Litoral. 

Dinu Todoran, acum antrenor la FC Voluntari II, a vorbit la superlativ despre liderul campionatului, Farul Constanța, echipă care conduce clasamentul Superligii, peste CFR Cluj și FCSB. 

Todoran, fost antrenor la FCSB, a rămas în memoria fanilor echipei de pe Litoral drept un mijlocaș care aducea creativitate în jocul formației din Constanța. 

Dinu Todoran despre Farul și lupta pentru titlu

„Mă bucur pentru domnul Hagi că a reușit să ducă spiritul farist mai departe. Am văzut că și suporterii sunt alături și le doresc să aibă performanță.

Numele Hagi e legat de performanță. El se bate mereu la campionat, iar rezultatele din acest sezon sunt foarte bune. La el, nu există altceva, și la juniori, și la seniori. Va fi greu însă, pentru că sunt echipe puternice, dar îi urez succes Farului“, a spus Dinu Todoran, într-un interviu pentru Farul TV. 

Dinu Todoran a jucat 96 de meciuri la Farul și a marcat de 12 ori, iar în interviul pentru Farul TV, difuzat pe You Tube, a explicat și care gol a fost cel mai important înscris pentru gruparea de pe Litoral.

„Am câștigat atunci în Ștefan cel Mare după 28 de ani și nu am cum să uit acea reușită. Fanii veneau la fiecare meci, ne încurajau, când aveam evoluții mai slabe ne și criticau, dar în sensul bun al cuvânbtului, niciodată nu au întrecut măsura. Publicul constănțean știe fotbal. A avut generații de fotbaliști care au fost la echipa națională. Suporterii sunt pretențioși, pentru că Farul a fosat mereu o echipă foarte bună. M-am înțeles foarte bine cu Petre Grigoraș, cu Constantin Gache, Momcilo Vukotic, Ion Marin, am avut antrenori buni“, a mai spus Dinu Todoran.

Farul l-a transferat în această iarnă pe Mateus Barbosa de la FC Botoșani și s-a despărțit de Gabi Torje și Moldoveanu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!