Juniorii lui Dinamo, ajutați de fostele glorii și de fani! Donație pentru echipa pregătită de Ionel Augustin 

Dinamo Dinamo Socios Ionel Augustin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 00:28
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 10:43

Echipa de juniori a lui Dinamo se confruntă cu probleme, însă fanii și fostele glorii au sărit în ajutor. 

Nu doar la echipa mare a lui Dinamo există probleme, ci și în secția de juniori a clubului. În acest sens, Orac, Dragnea și Movilă, foste glorii ale lui Dinamo, alături de fanii din Dinamo Socios au donat pentru juniorii pregătiți de Ionel Augustin echipamente și mingi, astfel încât să faciliteze pregătirea tinerilor jucători. 

„În cursul zilei de astăzi, la stadionul Dinamo am avut onoarea de a fi vizitați de membrii Dinamo Socios, care doresc din tot sufletul să sprijine centrul de copii și juniori. E o onoare pentru noi, le mulțumesc foarte mult pentru gestul făcut, copiii au fost încântați de aportul lor, doresc în continuare să sprijine, din toate punctele de vedere, buna activitate a centrului de copii și juniori astfel încât să se facă în condiții bune”, a declarat Ionel Augustin. 

„Noi astăzi, cei din Asociația Dinamo Socios ne-am întâlnit la primele acțiuni făcute sub această siglă, am donat pentru juniorii lui Dinamo un set de trening pentru prezentare, antrenamente, încercând să atragem atenția asupra nevoilor pe care echipele de copii le au. Încercăm ca prin demersul nostru să atragem alături de noi alți dinamoviști, oameni care să sprijine echipa. 

Ne dorim, pe lângă finanțarea pe care vrem să o asigurăm clubului în acțiuni pentru copii și juniori, să fim un factor de unitate. În ultimii ani familia Dinamo e dezbinată, lucrul acesta influențează negativ performanțele echipei, modul de organizare al clubului, noi ne dorim să fim elementul de unitate care lipsește”, a declarat și Andrei Gerea, cel care a fost ministru al economiei și este membru fondator al Dinamo Socios. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!