Robert Nita Jovan Markovic Superliga

VIDEO EXCLUSIV "Nu arată a jucător profesionist de fotbal". Jovan Markovic, pus la zid pentru kilogramele în plus

Universitatea Craiova s-a impus în duelul "de infarct" din Bănie, cu liderul CFR Cluj, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 12:56

Jovan Markovic (21 ani) a fost introdus pe teren la pauză, în locul lui Koljic și a fost cel care a restabilit egalitatea în Bănie, cu golul marcat în minutul 69. Tânărul atacant a vorbit la finalul partidei despre victoria obținută, vizibil fericit pentru punctele aduse în Bănie. 

Fotbalistul, încântat de rezultat, a anunțat că echipa sa s-ar putea să se lupte și la titlu dacă victoriile vor veni în continuare. Întrebat și despre echipa națională, Markovic a dezvăluit că speră să fie un atacant de bază pentru prima selecționată. 

Cu nouă goluri marcate în acest sezon, Markovic este considerat unul dintre fotbaliștii de perspectivă din România, însă Robert Niță este de părere că atacantul din Bănie mai mare mult de muncă pentru a deveni un jucător important. 

"Ar trebui transpusă puțin maturitatea asta și în sala de mese sau în sala de forță, cel puțin. Mi se pare că nu arată a jucător profesionist de fotbal. E un jucător de forță, e un jucător de la care se așteaptă să marcheze zeci de goluri... ar fi bine. 

Am un cunoscut la Cliceni, l-am întrebat pe vremea când se afla acolo de ce nu joacă. Mi-a spus că avea vreo opt kg în plus. Nu îi dădea 25-30 minute pentru că nu ducea", a declarat Robert Niță la PRO ARENA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!