FOTO Inevitabilul s-a produs! Joana Sanz, în vizită la închisoare la Dani Alves: imagini din presa spaniola

Joana Sanz agresiune sexuala Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 19:41
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 20:04

Dani Alves este la închisoare, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unei tinere de 23 de ani. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare.

Inițial, soția fotbalistului și-ar fi dorit să meargă la închisoare pentru a discuta despre o posibilă separare, însă acesta nu a acceptat să se întâlnească fizic, astfel că au vorbit la telefon.

La câteva zile după acest moment, Joana Sanz a mers să-l vadă pe Dani Alves, imaginile cu modelul îndreptându-se spre poarta închisorii apărând în presa din Spania.

Pumas cere daune financiare de la Dani Alves
 

Leopoldo Silva, președintele formației mexicane Pumas, a anunțat că s-a luat decizia ca înțelegera lui Dani Alves, scadentă în iunie 2023, să fie reziliată imediat după izbucnirea scandalului. Fundașul brazilian, cel mai titrat fotbalist din lume, semnase cu Pumas în iulie 2022. 

Clubul mexican i-a informat pe reprezentanții lui Dani Alves că jucătorul a încălcat o clauză din contract, de prejudiciere a imaginii echipei, motiv pentru care trebuie să plătească aproximativ 4,5 milioane euro. 

"Având în vedere gravele încălcări ale articolelor 14 și 15 din contract, jucătorul este obligat să-i plătească clubului compensații în valoare de 5 milioane de dolari americani net", au anunțat mexicanii.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!