Din rău în mai rău! Declarațiile prietenelor victimei lui Dani Alves îl „înfundă” pe brazilian! Ce a făcut în club 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 17:06
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 17:07

Dani Alves (39 ani) se află în arest, sub acuzația de viol! 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani, într-un club din Barcelona, la sfârșitul lunii decembrie. Dani Alves și-a schimbat declarațiile de câteva ori, motiv pentru care judecătoarea a dispus arestarea sa, fără să aibă dreptul la eliberare pe cauțiune. 

În aceste zile au declarat și două dintre prietenele tinerei violate, care se aflau și ele în club în momentul incidentului, alături de tânăra care l-a acuzat pe fotbalist. 

Prietenele victimei lui Dani Alves îl acuză pe brazilian

Cele două fete, una fiind verișoara victime, în timp ce cea de-a doua îi este prietenă, au declarat că brazilianul a încerat să le abordeze și pe ele, iar intențiile sale erau tot cu tentă sexuală. Mai mult, directorul localului și șase angajați au declarat în instanță.

Printre angajați se numără și portarul, care a văzut-o pe fată ieșind plângând din baie în urma presupusului viol, scrie sport.es, fiind și cel care a activat protocolul împotriva agresiunilor sexuale din local. Fetele au declarat că Alves le-a invitat, prin intermediul unui ospătar, să bea în separeul său rezervat, unde petrecea alături de un prieten.

Fetele au mers, iar după au dezvăluit că fotbalistul le-a abordat și pe ele, având clar intenții sexuale, înainte de a invita victima să intre în baia unde ar fi avut loc violul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!