Sotul ei e unul dintre cei mai bogati jucatori din Premier League, ea "se vinde" pe 10 euro pe net! E stirea care face inconjurul lumii

Riyad Mahrez Manchester City Rita Johal Stiri INCREDIBIL! Sotia unui star de la Manchester City si-a deschis cont de OnlyFans si vinde fotografii pentru doar 8 lire sterline pe luna!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Februarie 2021, 19:43
Data actualizarii: Marti 16 Februarie 2021, 20:24

Rita Johal este casatorita cu Riyad Mahrez  de 6 ani, insa in acest moment cei doi sunt despartiti.

Acum, potrivit Mirror, femeia de 28 de ani si-a deschis un cont de Only Fans, unde le ofera fanilor poze cu continut 'exclusiv' in schimbul unui abonament de doar 8 lire sterline pe luna.

  • INCREDIBIL! Sotia unui star de la Manchester City si-a deschis cont de OnlyFans si vinde fotografii pentru doar 8 lire sterline pe luna!

Conform sursei citate, sotia lui Mahrez i-a indemnat pe cei 500.000 de urmaritori pe care ii are pe Instagram sa plateasca suma respectiva pentru a putea vedea fotografiile 'picante' pe care le posteaza.

Rita Johal s-a casatorit cu Mahrez in 2015, insa in Anglia se vorbeste despre faptul ca cei doi s-au despartit la inceputul anului trecut. Recent, Rita a fost in centrul atentiei dupa ce a incalcat regulile impuse de pandemie organizand o petrecere la resedinta sa din Londra.

Sursa foto: Mirror

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!