FOTO Imaginile care anunțau ruptura?! Shakira și Pique, surprinși în timpul unui scandal la plajă înainte de confirmarea despărțirii 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2022, 14:15
Data actualizarii: Vineri 16 Septembrie 2022, 14:16

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) au pus capăt relației pe care au început-o în 2010, la Campionatul Mondial din Africa de Sud. 

Anunțul despărțirii cântăreței de fotbalist a luat prin surprindere lumea mondenă, însă după primele informații legate de ruptură au ieșit la iveală noi detalii despre relația celor doi, care ar fi fost deja încheiată de o perioadă. Despre Gerard Pique s-a scris că a înșelat-o pe artistă cu o studentă mult mai tânără, iar acesta a fost motivul separării. 

Presa internațională scria însă și faptul că fotbalistul lui FC Barcelona se mutase deja singur de ceva timp, într-un apartament pe care îl cumpărase în centrul orașului, semn că relația cu Shakira nu mai funcționa. Relația dintre Shakira și Gerard Pique ar fi una tensionată și în prezent, principalul motiv al discuțiilor fiind cei doi băieți pe care îi au împreună, pe care cântăreața vrea să îi ia cu ea în Miami. 

Imagini de la un scandal dintre Shakira și Gerard Pique 

Recent, în presa din Guatemala au apărut imagini noi cu momente dinainte de despărțirea celor doi. Nuestro Diario le-a publicat alături de titlul „În țipete”, fotografiile arătându-i pe cei doi, împreună cu copiii, pe o barcă, cu cântăreața în picioare, făcându-i semn cu un deget fotbalistului, în timpul unei dispute. 

Jucătorul a fost imortalizat părând surprins de ieșirea partenerei, iar într-o a doua poză apare ridicat, încercând să părăsească locul în care se aflau și scena scandalului. Din a doua imagine se vede fața furioasă a Shakirei, care se uită înspre el. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!