FOTO Imaginile care o vor scoate din minți pe Shakira! Gerard Pique, surprins sărutându-se cu Clara Chia în „orașul iubirii” 

Gerard Pique Clara Chia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 13:25

Gerard Pique (35 ani) și-a refăcut viața după despărțirea de Shakira (45 ani) și pare că iubește mai tare decât niciodată. 

Pique și Shakira au șocat lumea cu anunțul despărțirii, făcut la începutul verii, prin intermediul departamentului de comunicare al cântăreței. Înainte de comunicat, despre Gerard Pique s-a scris că a fost prins de Shakira în timp ce o înșela, însă presa internațională dezvăluia că cei doi erau deja separați de o perioadă, fotbalistul locuind de luni bune singur într-un apartament pe care și-l cumpărase în centrul Barcelonei. 

La câteva săptămâni după despărțire au apărut și detalii legate de noua iubită a fundașului, Clara Chia, studentă care lucrează în compania deținută de Pique, Kosmos. Cei doi au fost surprinși inițial în public la un concert, moment care i-ar fi provocat furie Shakirei, care i-ar fi impus jucătorului să nu se afișeze cu iubita sa în public. 

Gerard Pique și Clara Chia, escapadă romantică la Paris 

Gerard Pique a profitat de pauza competițională și a plecat din Spania împreună cu iubita sa. Cei doi au fost surprinși în capitala Franței, Paris, la o cină romantică. Parisul este cunoscut și drept „orașul iubirii”, Pique și Clara fiind surprinși extrem de apropiați. 

Imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, acolo unde au apărut rapid criticile la adresa jucătorului. Clara a fost surprinsă mergând cu o prietenă pe străzile din Barcelona, acolo unde un paparazzi care o urmărea a chestionat-o, însă a refuzat să facă vreun comentariu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!