Gerard Pique Clara Chia Stiri

FOTO Imaginile care o vor scoate din minți pe Shakira! Gerard Pique, surprins sărutându-se cu Clara Chia în „orașul iubirii” 

Gerard Pique (35 ani) și-a refăcut viața după despărțirea de Shakira (45 ani) și pare că iubește mai tare decât niciodată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 13:25

Pique și Shakira au șocat lumea cu anunțul despărțirii, făcut la începutul verii, prin intermediul departamentului de comunicare al cântăreței. Înainte de comunicat, despre Gerard Pique s-a scris că a fost prins de Shakira în timp ce o înșela, însă presa internațională dezvăluia că cei doi erau deja separați de o perioadă, fotbalistul locuind de luni bune singur într-un apartament pe care și-l cumpărase în centrul Barcelonei. 

La câteva săptămâni după despărțire au apărut și detalii legate de noua iubită a fundașului, Clara Chia, studentă care lucrează în compania deținută de Pique, Kosmos. Cei doi au fost surprinși inițial în public la un concert, moment care i-ar fi provocat furie Shakirei, care i-ar fi impus jucătorului să nu se afișeze cu iubita sa în public. 

Gerard Pique și Clara Chia, escapadă romantică la Paris 

Gerard Pique a profitat de pauza competițională și a plecat din Spania împreună cu iubita sa. Cei doi au fost surprinși în capitala Franței, Paris, la o cină romantică. Parisul este cunoscut și drept „orașul iubirii”, Pique și Clara fiind surprinși extrem de apropiați. 

Imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, acolo unde au apărut rapid criticile la adresa jucătorului. Clara a fost surprinsă mergând cu o prietenă pe străzile din Barcelona, acolo unde un paparazzi care o urmărea a chestionat-o, însă a refuzat să facă vreun comentariu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies