VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, acuzații grave în direct: „RO Vaccinarea minte! „Eu am dovadă, doctorii mei”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:18
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:27

Gigi Becali își continuă titarada împotriva vaccinării.

După ce și-a pedepsit jucătorii vaccinați, excluzându-i din lot, patronul FCSB duce o luptă și în afara sferelor sportului în încercarea de convinge cât mai mulți oameni să nu se vaccineze, invocând motive ce țin mai mult de conspiraționism.

Gigi Becali face acuzații grave

„Eu am spus părerea mea și RO Vaccinarea spune minciuna ei. Eu spun ceea ce cred, eu nu spun că e 100% așa, iar RO Vaccinarea nu spune ce crede, ci minciuna. RO Vaccinarea știe e se întâmplă cu oamenii care au fost bolnavi de anumite boli și după ce au făcut vaccinul au murit. Nu mă refer la oamenii sănătoși, ci la oamenii care au fost bolnavi”, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Jurnalistul Grigore Cartianu, prezent în platou l-a contrat pe Gigi Becali și i-a transmis acestuia că transmite un mesaj greșit către populație

„Domnule Becali, să știți că nu e deloc corect mesajul ăsta. Spuneți un adevăr, că RO Vaccinarea știe că vaccinarea nu e bună, dar face pe dos. De unde aveți dumneavoastră această dovadă?”, a întrebat jurnalistul.

Gigi Becali s-a apărat susținând că doctorii de la clinica sa le-au recomandat inclusiv bolnavilor de cancer să nu se vaccineze.

„Eu am dovadă, spun ce cred eu. Știi care este dovada? Doctorii mei de la clinică, care au avut de cancer, și le-au spus să nu se vaccineze. Eu nu vorbesc de oamenii sănătoși, ci de oamenii bolnavi care se vaccinează. Dacă oamenii bolnavi care se vaccinează li se întâmplă ce li se întâmplă, înseamnă că e posibil, zic și eu, nu știu 100%, că și ălora sănătoși să li se întâmple ceva”, a mai spus Gigi Becali.

64.369 de cazuri de infectare cu coronavirus în ultimele 14 zile

Astăzi, 23.02.2022, la nivelul municipiului Bucureşti, incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este 29,23 la 1.000 de locuitori, în această perioadă înregistrându-se 64.369 de cazuri.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.657 de cazuri noi de infectare.

Referitor la numărul de teste efectuate, la nivelul municipiului Bucureşti, în ultimele 24 h s-au efectuat:

  • 6.037 de teste RT-PCR;
  • 4.141 conform metodologiei INSP;
  • 1.896 de teste efectuate la cerere;
  • 8.523 teste antigen (AG rapid).

În ultimele 24 de ore s-au vaccinat 109 persoane, FAZA I.

Persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, FAZA II: 279.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!