VIDEO EXCLUSIV "Măi, hoților, faceți pe altul hoț?". Gigi Becali, reacție virulentă către CSA Steaua, după ce au cerut dezafilierea FCSB

Gigi Becali csa steaua FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 12:07

Războiul dintre CSA Steaua, clubul MAPN, și FCSB, clubul lui Gigi Becali, își derulează un nou episod, în care primul cere ca FRF și LPF să ia măsuri dure în privința celui de-al doilea.

Clubul Armatei a informat FRF și LPF despre faptul că Fotbal Club FCSB s-a afiliat „în mod ilegal la FRF, iar această societate nu este continuatoarea și nu deține palmaresul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua”. 

CSA Steaua susține, de asemenea, că Fotbal Club FCSB era obligată să informeze FRF, LPF și forurile internaționale (UEFA și FIFA) despre faptul că nu deține marca și numele Steaua - „pentru ca aceste foruri să ia măsurile legale care se impun”.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a comentat situația nou creată de acest subiect, explicând ce se întâmplă între cele două echipe. 

"Ne-am afiliat ilegal? Ei unde erau? Deci este ilegal, adică judecătorii au făcut ilegal. Eu am făcut ilegal, care am dat 10 milioane pe vremea aia, când nu visau la asta. Erau deja în faliment și am făcut ilegal eu, iar ei au făcut legal. Ei au dat pe hotărâre de guvern echipa. Și dacă o dă la altul, pe urmă vine peste cinci ani și spune că a luat-o ilegal. Ei cer că a fost înregistrată fraudulos sau ilegal.

Unde ați fost până acum, mă? Când băgam zeci de milioane, jucam cupe europene, era legal? După ce mi-ați luat banii, veniți să luați numele? O să-l iau înapoi. Voi sunteți nelegali, Talpan și cu Ministerul Apărării sunt hoții. Hoții hoților. Ministerul Apărării este cel mai mare hoț din România. Mi-ai dat echipa, ai semnat, a semnat primul ministru, hotărâre de greu, ce mai vrei? Măi, hoților, faceți pe altul hoț?", a declarat Gigi Becali, la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!