Fotografia cu care fiul lui Cristiano Ronaldo a stârnit controverse! Starul portughez a sărit imediat în apărarea lui: „Poartă ce vrea el” 

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo JR Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 18:05
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 19:04

Cristiano Ronaldo Jr. (11 ani) a fost ținta criticilor pe rețelele de socializare după o fotografie postată de bunica sa. 

Băiatul cel mare al atacantului de la Manchester United simte,  zilnic, pe pielea lui ce înseamnă să fii fiul unui star al fotbalului. Un exemplu bun îl reprezintă o fotografie postată pe rețelele de socializare de bunica lui, Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Junior apare alături de bunica sa, în care apar extrem de apropiați, însă ce a atras atenția internauților a fost ținuta fiului fotbalistului. Băiatul poartă în fotografie un hanorac Nike, iar în picioare are șosete de la brandul rival, Adidas, iar asta a dus la un val de comentarii ironice la adresa copilului. 

Cristiano Ronaldo a sărit în apărarea băiatului său: „Poartă ce vrea el!”

Peste 2.400 de comentarii s-a strâns la fotografia care a stârnit 'controverse', iar unul dintre ele îi aparține lui Cristiano Ronaldo, care a sărit imediat în apărarea fiului său. Atacantul lui Manchester United a răspuns astfel criticilor: „Poartă ce vrea el, nu ce vreți voi!” 

Replica lui Cristiano Ronaldo la fotografia postată de mama sa a strâns nu mai puțin de 22.544 de aprecieri, fiind aplaudată de fanii fotbalistului. Nu este prima dată când Ronaldo îl apără pe Cristiano Junior. 

În urmă cu 4 zile, tot bunica lui a postat o fotografie cu el, în care poartă un model atipic de încălțări, Yeezy Foam Runner, realizate de Adidas în colaborare cu Kanye West. Și acele încălțări au stârnit controverse, iar Ronaldo și-a apărat iar băiatul: „Nu sunt pentru cei care vor, ci pentru cei care pot”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!