FOTO "Viitoarele staruri". Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce fiul său a câștigat primul trofeu de campion

al nassr Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Jr. Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 09:39
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 09:55

După transferul la Al Nassr al lui Cristiano Ronaldo, băiatul cel mare al portughezului a ajuns la echipa U13 a clubului din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo Jr. a început să joace pentru Al Nassr U13 în octombrie 2023, purtând pe tricou numărul 7 și prelunând banderola de căpitan. 

După un sezon de succes alături de colegii săi, Al Nassr U13 a câștigat titlul de campioană în Arabia Saudită, iar Cristiano Ronaldo Jr. a ridicat primul trofeu din cariera sa.

Atât starul portughez, cât și Georgina Rodriguez au reacționat imediat, felicitându-l pentru succesul obținut.

Cristiano Ronaldo Jr. pare că îi calcă pe urme tatălui său. La 13 ani, are planuri cel puțin la fel de ambițioase, iar băiatul îi urmează exemplul întru totul, antrenându-se din greu pentru a avea un fizic ca al portughezului. 

Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a spus când ar urma să se retragă starul portughez. Videoclipul cu soția starului portughez, prezentă la Săptămâna de Modă de la Paris, s-a viralizat rapid pe internet.

”Cristiano, într-un an, e gata. Poate doi, nu știu sigur”, a spus Georgina.

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în Arabia Saudită, chiar și la 39 de ani. A strâns 29 de partide pentru cei de la Al-Nassr, în toate competițiile, reușind să înscrie de 28 de ori și să ofere 11 pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!