FOTO „Cu partenerul meu!” Cristiano Ronaldo Jr, pachet de mușchi la doar 13 ani! Atacantul se mândrește cu fiul său 

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo JR Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 13:48
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 13:49

Cristiano Ronaldo (39 ani) s-a calificat alături de Al Nassr în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. 

Superstarul portughez se menține într-o formă fizică de zile mari, sfidându-și vârsta. Cristiano Ronaldo încă are foame de trofee și continuă să demonstreze acest lucru cu fiecare meci pe care îl joacă, doborând în continuare recorduri. Despre Ronaldo se știe deja că este obsedat de sală și se antrenează zi de zi, având și un regim alimentar extrem de strict, astfel fiind explicată și forma sa bună. 

Fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Junior pare că îi calcă pe urme. La 13 ani, Cristiano Jr. evoluează la echipa de tineret a lui Al Nassr, tatăl său având planuri cel puțin la fel de ambițioase pentru el. Cel mic îi urmează exemplul întru totul, antrenându-se din greu pentru a avea un fizic ca al tatălui său. 

Cristiano Ronaldo a postat două fotografii din sala de forță alături de fiul său, ambii la bustul gol, încordați, arătându-și mușchii. Deși este încă la o vârstă fragilă, Cristiano Ronaldo este extrem de bine definit pentru cei 13 ani ai săi. 

„Astăzi, alături de partenerul meu”, a scris Cristiano în descrierea pozelor cu fiul său. Fotografiile au strâns peste 3.7 milioane de aprecieri în o singură oră. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!