VIDEO „Imaginați-vă că sunteți Ronaldo și îl aveți căpitan pe Maguire!” Fundașul lui Manchester United, criticat de un star mondial 

Manchester United Cristiano Ronaldo Harry Maguire Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 12:53
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 13:04

Cristiano Ronaldo, compătimit de un star mondial în legătură cu situația de la Manchester United. 

Manchester United se află într-o situație critică. Cu 8 etape înainte de final, „diavolii roșii” au 51 de puncte, cu 3 puncte mai puțin decât Tottenham, ocupanta locului 4, ultimul care duce automat în grupele UEFA Champions League, și trebuie să le depășească pe West Ham și Arsenal, pentru a juca în cea mai importantă compețiție europeană.

De situația dramatică în care se află Manchester United a vorbit și Alphonso Davies (21 ani). În timp ce juca FIFA 22, în modul Ultimate Team, jucătorului legitimat la Bayern Munchen l-a primit drept recompensă pe Harry Maguire (29 ani), iar Davies a ținut să precizeze că nu înțelege cum de stoperul este căpitan la United, în detrimentul lui Cristiano Ronaldo (37 ani). 

Alphonso Davies: „Ronaldo ar trebui să poarte banderola”

„Băieți, vă puteți imagina, vă puteți imagina...? Sunteți Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor, ai secolului 21. Și căpitanul vostru este Harry Maguire. El îl numește „căpitan”. Dă-i lui Ronldo conducerea. Nu glumesc cu Maguire, dar Ronaldo ar trebui să poarte banderola”, a spus Alphonso Davies pe contul său de Twitch.

Harry Maguire a ajuns subiect de glumă în mediul online. Internauții îi reproșează modul în care se apără și distribuie zeci de filmulețe, în care fundașul care a costat-o pe United 87 de milioane de euro gafează constant.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!