Gigi Becali palat gigi becali Virale

”E deja pe numele lor”. Gigi Becali și-a ”donat” palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că a renunțat la palatul pe care-l deține în Aleea Alexandru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 20:05
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 20:05

Reședința spectaculoasă pe care o deține Gigi Becali în Pipera a fost trecută pe numele celor trei fete ale sale: Cristina, Alexandra și Teodora.

Gigi Becali a plătit șapte milioane de dolari pentru a cumpăra palatul, în 2006, direct de la un om de afaceri stabilit în Statele Unite ale Americii, urmaș al lui Max Auschnitt.

„Ăsta (n.red. – palatul din Aleea Alexandru) e deja pe numele fetelor, palatul ăsta. Am lăsat palatul ăsta, pe lângă toate… le-am zis la fete: Vă fac palate şi aici şi vă fac palate şi în ceruri”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Gigi Becali, avere impresionantă!

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro, mai bogati fiind doar Ion Tiriac, a cărui avere ajunge la aproximativ 2 miliarde de euro, și Gruia Stoica (500 de milioane de euro). 

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, avea atunci o avere estimată la 300-340 de milioane de euro, iar a cincea poziție este ocupată de George Copos, cu circa 200-210 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!