Nelutu Varga CFR Cluj Gigi Becali Superliga

Neluțu Varga, dat de gol de Becali în direct la TV! Lucrul despre care patronul campioanei ar fi vrut să nu se știe niciodată

Neluțu Varga a dezvăluit cum a fost dat de gol de Gigi Becali într-o intervenție pe care latifundiarul din Pipera a avut-o la TV.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 13:20
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 13:33

Finanțatorul campioanei României a dezvăluit că în momentul în care a preluat CFR-ului și-ar fi dorit ca acest lucru să rămână necunoscut, pentru că altfel se temea că viața sa familială va avea de suferit.

Varga, dat de gol de Becali

Visul lui Varga s-a năruit însă odată cu o intervenție a amicului Becali la TV, când acesta a dezvăluit cine este finanțatorul din umbră a CFR-ului, la doi ani distanță de la momentul în care acesta preluase clubul din Gruia.

„Mi-am ales o echipă de management și nu am vrut să mă implic, să conduc eu, să fac pe marele acționar. Pentru mine era foarte important ca familia mea, noi trăind într-un cadru mai creștinesc, să stea departe, să trăim normal, să putem ieși în liniște la un restaurant. Nu doream să epatez. 

Acest lucru l-am și reușit în primii doi ani, până m-a dat în primire pe televizor Gigi Becali, cu care sunt amic

A vorbit atunci pentru prima oară de numele meu. M-am supărat, nu mi-a căzut bine, chiar nu aveam nevoie de reclamă. Nu din alt motiv. L-am sunat, am vorbit și și-a cerut iertare. 

A zis că intră iar în direct și spune că nu e adevărat, dar am convenit să o lase așa, pentru că mai rău ar fi făcut apoi”, a spus Nelu Varga, potrivit revistei Fanatik.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!