"E teribil cât îl va costa divorțul". Starul care jongla cu două familii va deveni tată pentru a șasea oară: copilul e al soției înșelate

Kyle Walker Annie Kilner lauryn goodman Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2024, 10:23
Data actualizarii: Miercuri 17 Ianuarie 2024, 10:41

Kylie Walker se află în centrul unui scandal major, pe plan personal. 

Starul lui Manchester City este pe cale să divorțeze de Annie Kilner, cea cu care s-a căsătorit la finalul anului 2021, dar cu care avea o relație din tinerețe, fiind părinții a trei copii.

Kyle Walker, prins la mijloc între soție și amantă 

În urmă cu câteva zile, presa din Marea Britanie a scos la iveală faptul că fotbalistul s-a reîntors la vechea amantă, Lauryn Goodman, cu care are avea deja un copil, iar cei doi au devenit părinți, din nou. 

"Trebuie să-i spui. Trebuie să-i spui lui Annie că ești tatăl fetiței și că ai o relație cu copiii tăi. Trebuie să începem liberi anul 2024. Kyle Walker era fericit să țină ascuns adevărul, pentru că avea două familii și îi era teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă Annie va afla", a declarat Lauryn Goodman, potrivit The Sun.

La scurt timp după apariție informațiilor, Daily Mail a dezvăluit că Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, este însărcinată pentru a patra oară, însă este hotărâtă să pună capăt căsniciei cu jucătorul lui Manchester City. 

"Este imposibil să mai existe cale de întoarcere. Singura variantă este divorțul, unul foarte scump. Să nu fiți surprinși dacă îi va lua tot ce se poate. Este teribil să ne gândim cât îl va costa", a declarat o sursă din anturajul cuplului.

În acest moment, Kyle Walker câștigă 180.000 de lire pe săptămână, având o avere estimată la aproximativ 30 milioane de lire. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!