FOTO "E ceea ce mă doare cel mai tare". Dezvăluirile fotbalistului care a făcut copil cu soția și amanta, în aceeași perioadă 

Kyle Walker Annie Kilner lauryn goodman Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Ianuarie 2024, 17:10
Data actualizarii: Luni 29 Ianuarie 2024, 17:22

Kyle Walker trece printr-o perioadă pe plan personal, fiind implicat într-un scandal major în Marea Britanie. 

Starul lui Manchester City s-a despărțit de soția sa, după ce femeia a aflat că a fost, din nou, înșelată de fotbalist.

Kylie Walker era căsătorit cu Annie Kilner de la finalul anului 2021, însă cei doi aveau o relație încă din tinerețe, fiind părinți a trei copii. 

La scurt timp după apariție informațiilor, Daily Mail a dezvăluit că Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, este însărcinată pentru a patra oară, însă este hotărâtă să pună capăt căsniciei cu jucătorul lui Manchester City. 

Mărturisirile lui Kyle Walker despre problemele personale

Fotbalistul lui Manchester City le-a cerut scuze soției și copiilor pentru greșelile pe care le-a făcut, explicând că regretă cel mai tare că i-a rănit pe cei la care ține.

"Ce am făcut e oribil și-mi asum întreaga responsabilitate. Am făcut alegeri idioate și am luat decizii idioate. Nu pot să-mi imaginez prin ce trece Annie. Am încercat să vorbesc cu ea, dar suferă prea mult. Bărbatul care trebuia s-o iubească, s-o protejeze și să fie acolo pentru ea, a făcut asta.

Singura persoană care trebuie blamată sunt eu. Am responsabilități de care sunt conștient și am făcut alegeri stupide. Dar trebuie să-mi îndrept greșelile. Le-o datorez tuturor! Acțiunile mele au cauzat durere multor persoane. Îmi pare rău pentru că într-o familie nu trebuie să se întâmple asta.

Sunt un om retras, dar accept că sunt o persoană publică și trebuie să vorbesc despre ceea ce am făcut. Am ales să spun totul acum în speranța că voi putea explica lucrurile, iar soția și copiii mei vor avea intimitatea de care au neapărată nevoie.

Când am cunoscut-o pe Annie, aveam 17 ani, nu mi-am imaginat că viața mea privată va fi așa. Nu m-am gândit niciodată că voi fi tatăl a 6 copii. În fotbal, am câștigat mai mult decât am visat vreodată. Dar în viața privată, am rănit-o pe cea pe care o consider cea mai bună prietenă a mea.

Cum pot răni pe cineva pe care-l iubesc atât de mult? Asta e ceva ce trebuie să-mi explic singur. Fotbalul a fost viața mea de la 6 ani, dar familia mea vine înaintea oricărui alt lucru de pe planetă. În acest moment, suferă enorm.

Băiatul meu cel mic mergea la culcare cu mine în fiecare seară și să nu fiu alături de el... Ne spunem noapte bună prin intermediul telefonului. Dar să știu că nu sunt cu el din cauza greșelilor mele e ceea ce mă doare cele mai tare", a declarat Kyle Walker, în cadrul unui interviu acordat pentru The Sun. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!