Dezvăluiri neștiute din viața lui Bănel Nicoliță: „Aduceam la masa mea cerșetori!” Detalii emoționante

Banel Nicolita braila FCSB Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 19:16
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 12:07

Bănel Nicoliță (36 ani) a făcut dezvăluiri emoționante din trecutul său, care nu au ieșit la iveală până acum. 

Fostul jucător de la FCSB este deja cunoscut pentru modestia de care a dat dovadă de-a lungul carierei, în ciuda faptului că a fost un fotbalist de succes și s-a aflat constant în centrul atenției. Bănel a vorbit recent despre gesturile pe care obișnuia să le facă în perioada în care a jucat pentru FCSB, dezvăluind un episod de-a dreptul emoționant. 

Gesturi superbe ale lui Bănel Nicoliță pentru oamenii străzii

Născut într-o familie cu posibilități modeste, Bănel nu a uitat de unde a plecat și a profitat de fiecare ocazie pentru a oferi și altora din ce câștiga. Acesta a mărturisit că obișnuia să meargă la restaurant în Brăila, la el acasă, și să împartă mesele sale cu cerșetori pe care îi găsea pe stradă.

„Când eram la Steaua și mai veneam acasă, în Brăila, mergeam la restaurant și aduceam cu mine la masă cerșetori pe care-i găseam pe stradă. Îi luam să mănânce și ei ceva. Mai ziceți-mi un jucător care a făcut așa ceva! Zero! 

Cerșetorul e și el om. Trăiește de azi pe mâine, mirosea urât, se mai uitau strâmb prietenii alături de care eram, dar nu mă interesa. Mă puneam în locul lui, că și eu am fost sărac și știu ce dură e viața!”, a declarat Bănel Nicoliță pentru PlaySport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!