Bănel Nicoliță a anunțat ce planuri are după ce a revenit în țară: „De asta m-am reîntors!” 

Banel Nicolita CS Faurei Liga 3 Fotbal intern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 11:11

Bănel Nicoliță (36 ani) a revenit în România. 

Contrar zvonurilor apărute, conform cărora ar fi plecat din țară din cauza unor datorii mari pe care le avea către unii cămătari, Bănel Nicoliță a surprins pe toți cu prezența în teren de sâmbătă, de la meciul echipei sale. Mijlocașul a pasat decisiv la primul său meci din acest sezon alături de gruparea din Seria 2 a Ligii 3. 

Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre revenirea în țară, dar și despre planurile grandioase pe care le are alături de clubul său de suflet, CS Făurei. 

Bănel Nicoliță: „De asta m-am reîntors!” 

„Marți am făcut primul antrenament, iar astăzi (n.r. 27 noiembrie) am jucat tot meciul. Mă bucur că din pasa mea s-a marcat golul egalizator. 

M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a II-a”, a declarat Bănel pentru obiectivbr.ro

Echipa lui Bănel se află pe locul al 8-lea în clasamentul Seriei 2 din Liga 3, iar principalul obiectiv ar fi mai degrabă salvarea de la retrogradare, decât promovarea. În ultimii ani, CS Făurei a dus o luptă continuă în încercarea de a evita retrogradarea, iar în acest sezon a bifat doar două victorii, două remize și 10 înfrângeri. 

Sursa foto: Obiectiv Vocea Brăilei 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!