Fotbal intern

Bănel Nicoliță anunță ”revoluție” la CS Fărurei! Echipa din liga a treia se va schimba radical în iarnă

CS Făurei nu are un sezon foarte bun.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 08:07
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 23:30

Echipa este penultima în liga a treia, dar conducerea este gata să facă o schimbare în iarnă. Mai exact, se dorește modificarea lotului, pentru ca sezonul să fie salvat.

Clubul a lansat un comunicat prin care anunță că lotul va suferi foarte multe modificări în iarnă, pentru ca echipa să poată ajunge cât mai sus în campionat. Comunicatul este semnat de Aurel Nicoliță, fratele lui Bănel Nicoliță, numit președinte al clubului.

"Finalul turului din seria a doua a ligii a treia de fotbal ne surprinde echipa pe un loc nu tocmai mulțumitor, poziția a opta din zece. Acest lucru, plus alte multe detalii legate de situația financiară a clubului și dorința de performanță a noului președinte l-au determinat pe Aurel Nicoliță să ia anumite decizii privind viitorul clubului.

O majoritate covârșitoare din lotul echipei va fi înlocuită pentru retur și vor fi selecționați jucători care vor da dovadă de seriozitate, implicare trup și suflet în joc și, mai ales, maturitate și caracter în afara activității sportive.

S-au început tratativele cu un nou sponsor al echipei, cu cele două companii pe care le deține. Este un partener de nădejde care își dorește să sponsorizeze performanța, ca și noi.

Împreună cu același partener ne-am hotărât să participăm la campania FII MAI BUN, inițiată de Consiliul Școlar al elevilor Făurei, din cadrul Liceului GEORGE VÂLSAN. Vom sponsoriza la rândul nostru această campanie, știm ce înseamnă să fii copil, știm ce înseamnă să nu ai un cadou de sărbători și știm ce înseamnă să treacă iarna fără un zâmbet pe față.

La final, Aurel Nicoliță, împreună cu echipa CS Făurei, vă urează sărbători fericite și speră să aducă acasă rezultate și mai bune la anul!", se arată încomunicatul clubului.

Modifică setările cookies