Dezvăluiri emoționante făcute de Mihai Leu! Ce i-a transmis Vitali Klitschko chiar înainte ca Putin să înceapă războiul

Vitali Klitschko Mihai Leu Rusia Ucraina Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 12:24
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 12:30

Vladimir Putin a invadat Ucraina în dimineața zilei de 24 februarie, iar de atunci se duc lupte dure între ucraineni și ruși.

Vitali Klitschko, campion mondial la box profesionist, primar al capitalei Ucrainei, Kiev, a rămas pentru a se lupta cu rușii care au invadat țara. Acesta se luptă alături de fratele său, Vladimir, care a postat un mesaj la adresa SUA și Europa în cursul zilei de sâmbătă, cerând marilor puteri să se implice în război. 

Fostul luptător ucrainean este bun prieten cu Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist, iar de-a lungul anilor, relația dintre cei doi a fost una extrem de apropiată, comunicând în permanență. Cei doi s-au cunoscut în Germania, în 1994, fiind legitimați la același club, Universum Box Promotion din Hamburg. 

Ce i-a transmis Vitaliy Klitschko lui Mihai Leu înainte de invazia Rusiei 

Mihai Leu a vorbit despre relația de prietenie care îl leagă de Vitali Klitschko, dezvăluind că a luat legătura cu el chiar înainte să izbucnească războiul. Românul a spus ce i-a transmis fostul boxer înainte ca Putin să invadeze Ucraina. 

„Chiar dacă eram la categorii diferite, ne antrenăm împreună în aceeaşi sală. Și, știți cum e, prieteniile se leagă imediat, mai ales că Vitali este și o persoană foarte sociabilă. Așa am ajuns să mergem împreună la multe gale de box, ieșeam să bem câte o cafea, mai mergeam bowlling. În timp, am devenit foarte buni prieteni. Chiar dacă au trecut anii, relația noastră de prietenie adevărată nu s-a schimbat. Ne auzim periodic la telefon, ne mai întrebăm de una, de alta. Ținem legătura.

Acum, recunosc că am inima strânsă de teamă pentru el. Chiar înainte de a începe războiul în Ucraina, ne am auzit la telefon și mi-a spus doar atât: 'Mihai, voi merge să lupt pentru țara mea. Mă voi înrola!'

Și chiar a facut-o. Este un patriot adevărat. Periodic îi transmit mesaje de încurajare pe WhatsApp. I-am spus că știu că este un luptător și că-mi doresc ca toată această nebunie să se termine cât mai repede. De când a început războiul la ei, stau tot timpul în fața televizorului și mă rog să se încheie totul cât mai repede, iar toți ucrainienii și el, evident, să nu pățească nimic”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!