GALERIE FOTO Decizia partenerelor fotbaliștilor englezi pentru prezența în Qatar. Motivul pentru care au ajuns să își angajeze consultant vestimentar

Campionatul Mondial Qatar 2022 Anglia Campionatul Mondial de Fotbal qatar 2022 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 20:23
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 20:44

Anglia se pregătește de debutul la Campionatul Mondial din Qatar, luni (21 noiembrie), cu Iran.

În jurul naționalei antrenată de Gareth Southgate au existat numeroase controverse cu privire la participarea la competiția din Qatar, unele dintre ele avându-le în prim plan pe partenerele fotbaliștilor.

Decizie inedită luată de englezoaice

Presa tabloidă din Marea Britanie a dezvăluit că o parte dintre iubitele și soțiile jucătorilor britanici au hotărât să angajeze un consultant vestimentar pe durata șederii în Qatar, pentru a fi sfătuite despre felul în care să se îmbrace în țara arabă. 

Connie Jones le consiliază pe Anouska Santos (partenera lui Luke Shaw), pe Liv Naylor (partenera lui John Stones), pe Lucia Loi (logodnica lui Marcus Rashford), dar și pe alte iubite pentru a nu încălca regulile stricte din Qatar.

"Connie nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a făcut o analiză a programului femeilor pentru a decide outfit-urile pe care le vor purta în funcție de eveniment", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Această ediție a Cupei Mondiale este total diferită față de cea din Rusia, unde puteau să se îmbrace oricum își doreau", a explicat persoana respectivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!