Cristiano Ronaldo, dezvăluiri emoționante despre decesul unuia dintre gemeni. Reacție dură față de Manchester United

Cristiano Ronaldo interviu Cristiano Ronaldo Manchester United Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 11:33
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 11:59

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional.

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La câteva luni de la respectivul momentul, într-un interviu acordat pentru Pierce Morgan, Cristiano Ronaldo a vorbit despre situația critică prin care a trecut și cum s-au comportat cei de la Manchester United

"Nu mă așteptam să văd asta", a declarat Cristiano Ronaldo despre gestul suporterilor de la Liverpool, în contradicție totală cu atitudinea celor de la Manchester United: "Nu au arătat niciun fel de empatie și nu m-au susținut cu nimic în acea perioadă dificilă"

Cristiano Ronaldo a vorbit și despre un alt moment critic din acest an, din iulie, când fiica cea mică a fost internată din cauza unor probleme medicale. La vremea respectivă, starul portughez a lipsit de la ședințele de pregătire, iar conducerea "diavolilor roșii" a avut îndoieli cu privire la atitudinea jucătorului de la momentul respectiv, simțindu-se "rănit"

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv pentru Piers Morgan

Dacă despre Erik ten Hag a spus că nu îl respectă, Cristiano Ronaldo nu a avut cuvinte prea frumoase nici față de Ralf Rangnick, cel care a fost interimar în a doua parte a sezonului trecut.

De asemenea, portughezul i-a răspuns și fostului coechipier Wayne Rooney, care l-a criticat recent pentru atitudinea sa.

... despre faptul că se simte trădat: Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!