Gerard Pique Leo Messi supercupa spaniei Spania

Noi înregistrări scandaloase! Pique și președintele Federației spaniole s-au folosit de Messi pentru a muta Supercupa Spaniei în ianuarie: „Îl avem pe Leo!” 

Gerard Pique (35 ani) este ținta atacurilor în Spania, după ce au fost publicate mai multe înregistrări audio în care discută cu președintele Federației, Luis Rubiales. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:10
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:12

Fundașul Barcelonei a fost cel care a intermediat noul format al Supercupei Spaniei, care se dispută de câțiva ani în Arabia Saudită, cu ajutorul firmei sale, Kosmos. Publicația El Confidencial a postat luni înregistrări audio ce au avut loc în 2019, în care Pique și președintele Federației iberice, Luis Rubiales, discută despre procesul schimbării Supercupei. 

În înregistrări Pique propune și împărțirea banilor, ce ajung la un total de 40 de milioane de euro pe ediție, între echipele participante, patru la număr, și Federație. Sursa citată dezvăluie și că firma fundașului încasează anual patru milioane de euro comision, bani primiți de la guvernul saudit, din ce a dezvăluit chiar el, într-un clip prin care dorea să lămurească informațiile apărute. 

Continuă scandalul în Spania! Presa a publicat noi înregistrări în care Pique anunță cum poate fi folosit Messi pentru mutarea Supercupei 

El Confidencial nu s-a oprit cu dezvăluirile, astfel că marți a publicat noi înregistrări, tot legate de Supercupă, în care Gerard Pique vorbește tot cu președintele Rubiales, comentând planul prin care îi prezinte lui David Aganzo, președintele Asociației Fotbaliștilor Spanioli. Fotbalistul Barcelonei i-a transmis oficialului Federației că îl poate folosi pe Leo Messi, principalul 'magnet' de imagine al grupării de pe Camp Nou, în discuția cu oficialul iberic.

Luis Rubiales: Ținând cont de propunerea pe care mi-o fac asupra calendarului vine de la Asociația Fotbaliștilor Spanioli și de la Ligp, iar acum noi vom propune altceva, o nouă schimbare, cred că cineva, trebuie să ne gândim la cineva care să nu fii tu, ca să nu te asocieze pe tine, ar trebui să vorbească cu David Aganzo și să îi spună: 'Ascultă, asta trebuie să ne iasă, e o propunere bună. Noi nu vrem să jucăm primele două etape din Cupă. Ne vine greu..' Orice, să ne gândim cum, în ce mod și cine ar putea să îl sune de la Barca pe David, chair de la Madrid. Însă, în mod clar, aici nu trebuie să greșim. Trebuie să ne gândim bine la ceva, pentru că e posibil ca cineva să îl anunțe în avans pe David Aganzo. 

Gerard Pique: Mi se pare bine, de câteva zile Aganzo îmi cere un video în care sprjinim Asociația Fotbaliștilor Spanioli, pentru că sunt proiectele astea...îmi cere un clip. Așa că i-aș putea spune: 'Anunță calenadrul Federației...și îți trimit un clip acum', cu o scuză, știi? Și îi trimit clipul și îi spun: 'Ascultă, să inițiem asta cu Federația că este rău...' Să vedem ce îmi spune. Și îl avem pe Leo în spate, desigur, care îi va trimite un clip și tot, sau de la Barca i-am putea trimite un mesaj din partea tuturor căpitanilor. 

Luis Rubiales: Ai putea să îl condiționezi puțin. Nu să îl condiționezi, dar să îi spui: 'uite, îți trimit clipul meu, și pe cel al lui Leo. Apropo, cum e treaba cu Federația?' Să îți explice el aia cu calendarul. Când îți explică, deși tu știi mult mai bine decât el cum este, calendarul, poți să îi spui că tu crezi că nu ți se pare ok și că dacă vrea ajutorul nostru...cum am putea înțelege ca apoi să îl susțină pe Tebas (n.r. președintele La Liga), ceva de genul ăsta...

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!